Szállásadóknak | SzállásOázis

Üdvözöljük Kedves Látogató! [ Regisztráció | BejelentkezésrssSzállásadóknak

Tisztelt leendő Partnerünk!

Örömmel tudatjuk Önnel, hogy az oldalunkon a tesztidőszak lezárult, így az idei évben a korábbinál is nagyobb lendülettel vetettük bele magunkat a munkába. Megjelentünk a közösségi médiában és számos hirdető felületen népszerűsítjük az Ön hirdetését egy letisztult, igényes, de mégis nagyon egyszerű felületen, ahol elsősorban magánszálláshelyek, vendégházak és panziók hirdetéseit találják az érdeklődők.

Miért a SzállásOázis?

Oldalunkon rengeteg szálláshely, professzionális kereső, letisztult, áttekinthető forma, útvonaltervező és programajánlatok gazdagítják a kínálatot.

Miért kerestük meg Önt?

Megújult portálunk elsősorban magánszálláshelyek, vendégházak és panziók hirdetésével és népszerűsítésével foglalkozik. Rendkívül kedvező akciókkal tesszük lehetővé szállásának hirdetését. 2017. július 31-ig teljesen ingyenesen, mindenféle kötöttség nélkül hirdethet. Ha nem tetszik weblapunk, vagy mást gondolt az ingyenes időszak lejártát követően töröljük hirdetését. Ez Önnek semmibe nem kerül!

Kipróbálná?

Most újra érdemes regisztrálnia és kihasználni az ingyenes feltöltést és hirdetést.

Hirdesse nálunk szállását jutalékmentesen! Igen, semmiféle jutalékot nem számítunk fel! Dinamikusan fejlődő portálunkon mindössze 6.160 Ft éves díjért hirdethet (+ 2 db Akciós ajánlat megjelenítése). Most ingyenes a feltöltés és 2017. július 31-ig teljesen ingyenes a hirdetés! A feltöltés mindössze néhány percet vesz igénybe és a fenti időpontig teljesen díjmentesen jelenik meg az oldalunkon az Ön hirdetése. Ebben az időszakban eldöntheti, hogy igénybe veszi-e szolgáltatásunkat egy teljes évre!

Miért érdemes nálunk hirdetni?

  • Letisztult, könnyen átlátható szálláskeresést biztosítunk.
  • Dinamikusan növekszik a látogatóink száma, akik szállást, akciós kikapcsolódási lehetőséget, továbbá programokat, utazási tippeket keresnek.
  • Nem kérünk jutalékot, tehát semmiféle egyéb költséggel nem kell számolnia.
  • Részletes információkat adhat meg szálláshelyéről és bármikor tudja azt módosítani felhasználóneve és a megadott jelszava segítségével.
  • Honlapja elérhetőségét és valamennyi kapcsolattartási adatát elhelyezheti oldalunkon, így az érdeklődők közvetlen az Ön honlapján is tájékozódhatnak.
  • Alacsony éves díjat kérünk (Bruttó 6.160 Ft / év).

Hogyan tudok feladni hirdetést?

Röviden:

  1. Regisztrációhoz kattintson ide.
  2. Lépjen be a regisztrációkor megadott adatokkal.
  3. Az oldal jobb oldalán látható a hirdetés feladása, arra kattintva fel tudja adni szálláshelye hirdetését.

Szállás hirdetés árak

A szállás hirdetés feladás díja 6.160 Ft / Év.

Ingyenes időszak 2017. július 31-ig! Az ingyenes időszak alatt díjmentesen feltöltheti hirdetését és ezen időpontig semmiféle díjat nem számítunk fel! Amennyiben az oldal elnyerte tetszését és úgy dönt, hogy az éves szolgáltatásunkat igénybe veszi, akkor a díjmentes időszakban történő befizetés esetén további egy hónap kedvezményt adunk, így az éves szolgáltatás 2018. augusztus 31. napjáig érvényben lesz mindössze bruttó 6.160 Ft összegért!

A díjat az alábbi számla számra kérjük befizetni: Work-Investment Kft. 10701551-67871629-51100005 Kérjük a megjegyzés rovatba írja be a szálláshely nevét, hogy minél könnyebben azonosítani tudjuk!

Elküldheti nekünk az adatokat, képeket az alábbi e-mail címre is: info@szallasoazis.hu és mi feltöltjük őket.

Kérdése van?

E-mail: info@szallasoazis.hu

A feltüntetett hirdetési árak bruttó árak!

Frissítve: 2017.04.29

Az űrlap használatával szóljon hozzá!Belépés, regisztráció